Grönan...

Så har man varit på Grönan med AVIXA... Vi började med att samlas på kontoret och sen åkte vi båten från Slussen in till Grönan.
Väl framme tog vi några raska steg mot Krejsys där det intogs en härlig buffé av grillat..
När kaffe och kaka slinkit ner drog vi ut i vimlet bland glada små barn och andra tävlingsinriktade Femkampare.
Två lag med 6st i varje började en kamp om första plats...
Jag å syster hade laddat hela veckan innan och var sten säkra på att vi skulle vinna det här....hahahahaha
vi slutade etta(Christa) och tvåa(Carina)....från SLUTET (mao sist och näst sist)...hahahaha... men vi hade ett tufft motstånd av inte mindre än 10st grabbar. Vinnare var David och tvåa kom Kai. Bra kämpat killar!

När kampen var över skulle det åkas lite karuseller....och jag som inte gillar detta skulle inte åka alls.
Men av någon konstig anledning befann jag mig sittandes i Jetlinen...Skrek väl så att det hördes ända hem...
Efter det var det ett par som skulle åka Häxkvasten...varför åka den på grönan när jag för engång skull hade lämnat den hemma...mohahahha
Så jag och syster hoppade på Blå tåget...som för övrigt kommer stängas ner snart för att restaureras upp...vete gudarna om man kommer våga åka den igen så mycket som vi skrek....när vi gick i kögångarna till Blå tåget fick jag sån ångest..mörk rädd...jag..inte alls...men det va kul...vi skrek och skrattade om vart annat.

Medans ungtupparna intog INSANE...var vi ett par stycken som hade en femkamps biljett kvar så vi körde Bulldog... å kära syster vann och fick en fin medalj.
Sen tog vi båten över till slussen igen och en tapper skara på fem personer gick till Eken/Hilton slussen och satt i solnedgången och njöt av kall dryck.
Måste bara säga Tusen Tack för att jag fick följa med på detta äventyr...hade så roligt...

Avslutar med ett par vackra bilder på Stockholm i solnedgång.....







Hundvakt!!



Vi har haft underbara Baltazar hela den här veckan. Eller rättare sagt ända sen i torsdags förra veckan, fast han har gjort ett avstick över natten till bror i tisdags/onsdags för då var jag ledig och skulle in till stan.
Han är min lilla bebeis...och det visar han genom att bli super lessen när jag går. Sitter vid dörren å gnäller ända tills jag kommer hem. Så här brukar det se ut:

Tulle liten sitter å väntar på mamma...

Men idag ska han åka hem för då kommer Husse hem från sin Danmarks resa...men jag får ju låna honom när jag vill igen...


RSS 2.0